POBRI, DVOSOBAN STAN S BALKONOM

Opatija, Pobri, Opatija, Hrvatska

219.000€

2 807 €/m2

Tip

Stan

Površina

78 m2

Struktura

3

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
219.000€
Površina
78 m2 (2 807 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.10.2024
ID
50562

Opis

OPATIJA, POBRI, u ponudi je obiteljski stan na mirnoj lokaciji. Smješten u prizemlju zgrade novije gradnje, površine 78 m2. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice, odvojenog toaleta, dvije spavaće sobe i dnevnog boravka s izlazom na balkon. Stan je u potpunosti uređen te zahtjeva osvježenje estetske prirode u vidu ličenja zidova i eventualne izmjene dotrajalog namještaja. Ugrađena je PVC stolarija, sprovedeno je centralno etažno plinsko grijanje, ima peć na drva i klima uređaj. Etažiranjem su stanu pripala dva parkirna mjesta te dio terase ispred zgrade. Prednost nekretnine je blizina Opatije, autobusnog stajališta, trgovine i svih drugih sadržaja.

Opatija, prekrasan primorski grad na Jadranskom moru i poznato lječilište 19. stoljeća, popularna je destinacija za turiste iz cijelog svijeta.
Grad je okružen neponovljivim prirodnim ljepotama. Nalazi se ispod planine Učke koja je omiljeno odredište planinara i izletnika, na prijelazu je između zelene istarske regije i primorja te čini savršenu ravnotežu krajolika. Iz grada se pruža prekrasan pogled na more i obližnje otoke Krk i Cres. Okružena je šarmantnim povijesnim gradićima uskih uličica i bogate povijesti. Opatiju krasi velik broj nesvakidašnjih znamenitosti, veliki broj plaža, čisto more, a njene gradske ulice prošarane su kućama zanimljive arhitekture i vilama iz habsburškog doba.

Za ostale informacije obratite se s povjerenjem.

Luka Toth
asistent

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine