OPATIJA, POBRI - predivan apartman u blizini mora i Opatije

Opatija, Pobri, Opatija, Hrvatska

310.000€

3 647 €/m2

Tip

Stan

Površina

85 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
310.000€
Površina
85 m2 (3 647 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
31.08.2024
ID
54232

Opis

OPATIJA, POBRI - predivan apartman u blizini mora i Opatije

Moramo se pohvaliti kako smo na prodaju dobili stan od 86 m2 u Pobrima, okolici Opatije, koji nudi luksuznu udobnost i zavidan panoramski pogled na Kvarnerski zaljev.

Potpuno je adaptiran 2022. godine, uključujući zamjenu svih instalacija i opremanje luksuznim namještajem, stvarajući prostor savršen za udoban život ili iznajmljivanje. Sastoji se od dvije prostrane spavaće sobe, open space dnevnog boravka spojenog s modernom kuhinjom i blagovaonicom, te prekrasne zatvorene lođe koja pruža miran kutak za uživanje u pogledu na more.

Također, uz stan dolazi i spremište u podrumu zgrade, što je praktično za pohranu osobnih stvari ili dodatne opreme, a nudi i jedno parkirno mjesto.

Dnevni boravak okrenut je prema jugu, što omogućuje obilje prirodnog svjetla tijekom cijelog dana i pruža izvanredan panoramski pogled na more. Sobe gledaju prema Učki i okolnom krajoliku, pružajući osjećaj smirenosti i povezanosti s prirodom. Svaka soba je opremljena klima uređajem za udobnost tijekom cijele godine.

Lokacija je izvanredna, s brzim pristupom Opatiji, moru i svim bitnim sadržajima. Pozicija ga čini idealnim izborom za one koji traže kombinaciju mirnog okruženja i blizine svim potrebnim sadržajima. Stan je idealan za iznajmljivanje, već je uhodan te privlačeći goste tijekom cijele godine.

Uživajte u svakodnevnom životu ili ostvarite investiciju koja će Vam se isplatiti.

Poštova

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine