OPATIJA, STAN S GALERIJOM I PARKINGOM

Opatija, Opatija - Centar, Opatija, Hrvatska

179.000€

7 458 €/m2

Tip

Stan

Površina

24 m2

Struktura

1

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1
Cijena
179.000€
Površina
24 m2 (7 458 €/m2)
Kat
4
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
12.07.2024
ID
55998

Opis

OPATIJA, u ponudu smo dobili stan u neposrednoj blizini centra i kupališta Slatina. Smješten na četvrtom katu stambene zgrade, stan je izvorno površine 24 m2, ali je naknadno podignuta galerija sa spavaćim dijelom i garderobom tako da ustvari ima ukupnu površinu 40 m2. Zadnja velika adaptacija izvršena je 2023. godine, kada su izmijenjene sve instalacije struje i vode, postavljeni su novi podovi i stolarija, kao i nova kupaonica. Grijanje/hlađenje uređeno je putem jedinice klima uređaja, dok kupaonica ima postavljeno podno grijanje. Stan je južno orijentiran s pogledom na more. Parkirno mjesto se nalazi ispred zgrade, a do centra Opatije dijeli ga svega 400 metara hoda. Pogodno za investiciju u vidu turističkog najma ili za vikend opciju i život.

Opatija, prekrasan primorski grad na Jadranskom moru i poznato lječilište 19. stoljeća, popularna je destinacija za turiste iz cijelog svijeta.
Grad je okružen neponovljivim prirodnim ljepotama. Nalazi se ispod planine Učke koja je omiljeno odredište planinara i izletnika, na prijelazu je između zelene istarske regije i primorja te čini savršenu ravnotežu krajolika. Iz grada se pruža prekrasan pogled na more i obližnje otoke Krk i Cres. Okružena je šarmantnim povijesnim gradićima uskih uličica i bogate povijesti. Opatiju krasi velik broj nesvakidašnjih znamenitosti, veliki broj plaža, čisto more, a njene gradske ulice prošarane su kućama zanimljive arhitekture i vilama iz habsburškog doba

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine