Opatija, predivan stan sa bazenom

Opatija, Opatija - Centar, Opatija, Hrvatska

550.000€

6 111 €/m2

Tip

Stan

Površina

90 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
550.000€
Površina
90 m2 (6 111 €/m2)
Površina placa
130
Kat
Visoko prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
200m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.07.2024
ID
55386

Opis

Opatija, posredujemo u prodaji stana u manjoj novijoj zgradi sa predivnim pogledom na more. Opatija je biser Jadrana i kolijevka hrvatskog turizma, jedno je od najpoželjnijih mjesta za život u Hrvatskoj, čemu značajno doprinosi čitav niz mjera i programa kojima gradska uprava podiže standarde i olakšava život svojim građanima.

Stan se sastoji od ulaznog dijela iz kojeg se ulazi u openspace koncept dnevnog boravka, blagovaone i potpuno opremljene moderne kuhinje iz kojih se izlazi na natkrivenu lođu sa koje se pruža predivan pogled na Kvarnerski zaljev. Iz kuhinje se izlazi i na uređeni i održavani travnjak velik gotovo 140 m2. Hodnikom se ide u drugi dio stana, spavaći dio, koji se sastoji od dvije kupaonice, te dvije potpuno uređene prostrane spavaće sobe. Stan posjeduje dva parking mjesta, jedno vanjsko i jedno u podzemnoj garaži, te prostranu drvarnicu. Ispred zgrade nalazi se grijani bazen koji mogu koristiti svi stanari. Nova fasada, ALU stolarija.
Ukusno i kvalitetno uređen stan, predivan pogled, u mirnoj ulici sa vlastitim parkirnim mjestom samo su neke od prednosti ove posebne nekretnine!

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji na svega 5 minuta automobilom od centra Opatije. U blizini se nalazi trgovina, javni prijevoz, škola, vrtić, pošta, igralište za djecu...

Poštovani najmoprimci, u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju. Prema istome

Kontakt info

Sendi Real Estate
Reg. posrednika br.
3045
Kontakt osoba
Sendi Vinski
Telefon 1
09844... Prikaži broj
Telefon 2
05122... Prikaži broj
Adresa
Žabica 1
Žabica
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine