OPATIJA, DVOETAŽNI STAN NA IZUZETNOJ LOKACIJI

Opatija, Opatija - Centar, Opatija, Hrvatska

270.000€

3 461 €/m2

Tip

Stan

Površina

78 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
270.000€
Površina
78 m2 (3 461 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.08.2024
ID
37083

Opis

OPATIJA, u ponudu smo dobili dvosobni dvoetažni stan na izuzetnoj lokaciji. Na prvoj etaži sastoji se od kupaonice i sobe sa izlazom na balkon sa kojeg se pruža predivan panoramski pogled na Opatiju i more. Na drugoj etaži, u potkrovlju, sastoji se od stepeništa, kupaonice, izbe, sobe i dnevnog boravka kojem pripada kao sporedni dio balkon u potkrovlju, sveukupne površine stana 78,53 m2.
Stanu pripadaju dva parkirna mjesta.
Ovo je stan sa mnogo mogućnosti prilagodbe prema osobnim preferencijama, jedna od njih je mogućnost izlaza na tri balkona u potkrovlju.
Grijanje je na struju pomoću klime, stolarija je PVC. Ova nekretnina idealna je za život, no svakako ima velik potencijal i kao investicijska nekretnina.


Opatija, prekrasan primorski grad na Jadranskom moru i poznato lječilište 19. stoljeća, popularna je destinacija za turiste iz cijelog svijeta. Njezina blaga i ugodna klima čini ju savršenom cjelogodišnjom destinacijom. Grad je okružen neponovljivim prirodnim ljepotama. Nalazi se ispod planine Učke koja je omiljeno odredište planinara i izletnika, na prijelazu je između zelene istarske regije i primorja te čini savršenu ravnotežu krajolika. Iz grada se pruža prekrasan pogled na more i obližnje otoke Krk i Cres koji su lako dostupni s automobilom ili trajektom. Okružena je šarmantnim povijesnim gradićima uskih uličica i bogate povijesti. Opatiju krasi velik broj nesvakidašnjih znamenitosti, njene gradske ulice prošarane su kućam

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine