OPATIJA, CENTAR - etaža kuće na atraktivnoj lokaciji s pogledom na more

Opatija, Opatija - Centar, Opatija, Hrvatska

450.000€

5 113 €/m2

Tip

Stan

Površina

88 m2

Struktura

4

Grijanje

Etažno plinsko centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
450.000€
Površina
88 m2 (5 113 €/m2)
Površina placa
350
Kat
1
Grijanje
Etažno plinsko centralno
Udaljenost od mora
250m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
29.06.2024
ID
26744

Opis

Opatija, Centar - etaža kuće na atraktivnoj lokaciji s pogledom na more

Opatija, predivan obalni grad smješten na Jadranskom moru poznato je turističko odredište za turiste iz cijelog svijeta. Grad je okružen prekrasnom prirodom, u podnožju planine Učka. Iz nekretnina u Opatiji pruža se neprocjenjivi pogled na more i okolne otoke Krk i Cres. Opatija je okružena šarmantnim malenim gradovima sa starim kućama smještenim u uskim uličicama bogate povijesti. Ulice grada Opatije čine nekretnine koje se ističu specifičnom arhitekturom te vilama koje datiraju iz habsburškog perioda. Veliki izbor plaža, kristalno čistog mora i raznovrsne turističke usluge ključni su faktori zbog kojih je Opatija savršena turistička destinacija prepoznata od strane susjednih zemalja kao odličan investicijski izbor.

Na vrlo atraktivnoj lokaciji u centru Opatije na prodaju smo dobili cijelu etažu u lijepoj kući s dva stana i zasebnim ulazima.
Etaža se nalazi na katu kuće odnosno trosobni stan koji se sastoji od hodnika, blagovaone s kuhinjom, kupaone s wc-om, dodatnog malog wc-a, tri sobe od kojih jedna skupa s dnevnim boravkom ima izlaz na veliki balkon južne orijentacije s prekrasnim pogledom na more.
Kuća se nalazi na privatnom, ograđenom zemljištu od čega je ulaz i prostor ispred garaža zajednički dio okućnice na kojem je više parkirnih mjesta.
Stan u vlasništvu ima garažu, dok je iza kuće 350m2 okućnice na korištenje. (vrt i terasa s pogledom na

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine