Opatija, apartman s pogledom na more

Opatija, Opatija - Centar, Opatija, Hrvatska

648.200€

5 946 €/m2

Tip

Stan

Površina

109 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
648.200€
Površina
109 m2 (5 946 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
450m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
04.10.2024
ID
64579

Opis

Ovaj luksuzni stan, smješten u prizemlju novogradnje, pruža spektakularan pogled na more i povijesnu jezgru Opatije. S balkonom i zajedničkim bazenom, nekretnina nudi vrhunski stil života te savršeno spaja udobnost i eleganciju.

Stan se nalazi u blizini raznovrsnih sadržaja poput kafića, restorana i butika, čime pruža idealnu lokaciju za one koji traže luksuz i praktičnost u svakodnevnom životu.

Unutrašnjost uključuje dvije spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i tušem, dodatnu kupaonicu za goste, kao i prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom. Ovaj otvoreni prostor savršeno je povezan s velikim balkonom, savršenim za uživanje u panoramskom pogledu na more.

Glavna karakteristika dnevnog boravka je otvoreni koncept, a prozori od poda do stropa omogućuju obilje prirodne svjetlosti, čineći prostor svijetlim i prozračnim.

Nekretnina je opremljena najmodernijim sustavima grijanja i hlađenja, uključujući podno grijanje i fan-coil sustav s toplinskom pumpom u svim prostorijama.

Orijentirana prema moru, nekretnina je idealna za one koji žele uživati u suncu i veličanstvenom pogledu. Također dolazi s dodatnim sadržajima poput spremišta u podrumu te dva osigurana parkirna mjesta.

Ukupna izgrađena površina iznosi 109.73 m², od čega je 82.34 m² unutarnji prostor, 29.78 m² terasa te dva garažna parking mjesta ukupne površine 25 m².

Poštovani kupci, u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, razgledav

Kontakt info

Ardor Real Estate Agency D.o.o.
Reg. posrednika br.
3045
Kontakt osoba
Sendi Vinski
Telefon 1
09844... Prikaži broj
Telefon 2
05122... Prikaži broj
Adresa
Korzo 8
Korzo
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine