OPATIJA, ADAPTIRANI TROSOBAN STAN

Opatija, Opatija - Centar, Opatija, Hrvatska

599.000€

3 915 €/m2

Tip

Stan

Površina

153 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
599.000€
Površina
153 m2 (3 915 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
16.09.2024
ID
61163

Opis

OPATIJA, u ponudu smo dobili potpuno adaptiran stan nedaleko od centra. Smješten u staroj vili, obuhvaća cijelu prizemnu etažu sa svojom ukupnom stambenom površinom od 153 m2. Sastoji se od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, tri spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, dodatne kupaonice, toaleta, kuhinje te prostranog spremišta. Nekretnina ima dva ulaza te se može podijeliti u dva stana. Na korištenje ima vrt od 70 m2 koji se nalazi ispred samog ulaza. Stan je ove godine kompletno i detaljno adaptiran, s novim instalacijama struje i vode, stolarijom, novim pločicama i sanitarijama te ga je preostalo opremiti namještajem. Parkirno mjesto na korištenje se nalazi ispred zgrade. Važno je napomenuti kako se nekretnina nalazi na nekoliko minuta hoda od samog centra, trgovina, plaže te svih ostalih sadržaja.

Opatija, prekrasan primorski grad na Jadranskom moru i poznato lječilište 19. stoljeća, popularna je destinacija za turiste iz cijelog svijeta.
Grad je okružen neponovljivim prirodnim ljepotama. Nalazi se ispod planine Učke koja je omiljeno odredište planinara i izletnika, na prijelazu je između zelene istarske regije i primorja te čini savršenu ravnotežu krajolika. Iz grada se pruža prekrasan pogled na more i obližnje otoke Krk i Cres. Okružena je šarmantnim povijesnim gradićima uskih uličica i bogate povijesti. Opatiju krasi velik broj nesvakidašnjih znamenitosti, veliki broj plaža, čisto more, a njene gradske

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine