Opatija novogradnja, stan prizemlje s pogledom na more

Opatija, Opatija - Centar, Opatija, Hrvatska

770.000€

5 746 €/m2

Tip

Stan

Površina

134 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
770.000€
Površina
134 m2 (5 746 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
400m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
06.08.2024
ID
36615

Opis

Opatija, prodaje se stan ukupne veličine 134.20 m2 u vrhunskoj novogradnji s 9 stanova. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, te natkrivenom i nenatkrivenom terasom. Balkoni obloženi prvoklasnom protukliznom keramikom. Stanu pripada dio zelene okućnice na korištenje. Svi balkoni i terase na jugu imaju sustav zaštite od sunca. Svaki stan ima pripadajuće spremište u podrumskoj etaži. Stanu pripada spremište i 3 parkirna mjesta u garaži. U garažu se ulazi dizalom za vozila kontroliranim daljinskim upravljačem.
Kvalitetna i moderna novogradnja s otvorenim pogledom na more nalazi se u mirnom dijelu Opatije, ali istovremeno u blizini svih sadržaja na samo 5 minuta udaljenosti od plaža i centra. Vrlo elegantan dizajn i koncepcija zgrade s modernom organizacijom i rasporedom stanova. Zahvaljujući velikim staklenim površinama svi stanovi su puni svjetla. Stanovi su opremljeni fancoilerima daljinskim upravljanjem s funkcijom grijanja/hlađenja u svakoj prostoriji (dizalice topline), postavljeni su solarni kolektori za pripremu tople vode, kombinacija prirodne i mehaničke ventilacije, te podno grijanje u kuhinji i kupaonama.

Poštovani kupci, u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju. Prema istome, kupac ima obvezu platiti agencijsku proviziju u slučaju kupnje.

ID KOD AGENCIJE: 981

S

Kontakt info

Sendi Real Estate
Reg. posrednika br.
3045
Kontakt osoba
Sendi Vinski
Telefon 1
09844... Prikaži broj
Telefon 2
05122... Prikaži broj
Adresa
Žabica 1
Žabica
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine