Opatija - stan s prekrasnim pogledom na more i garažom

Opatija, Kosićevo, Opatija, Hrvatska

210.000€

4 200 €/m2

Tip

Stan

Površina

50 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
210.000€
Površina
50 m2 (4 200 €/m2)
Kat
4
Garaža
Da
Ažuriran
03.10.2024
ID
64535

Opis

Na prodaju se nudi prekrasan stan smješten u mirnom i slikovitom naselju, nedaleko od centra Opatije. Ova nekretnina prostire se na 50 m2 i idealna je za one koji traže udoban i funkcionalan prostor za život ili odmor. Stan se sastoji od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka i kuhinje, i savršeno je prilagođen potrebama modernih obitelji ili parova.

Nalazi se u zgradi koja nudi neometan pogled na more, što dodatno obogaćuje atmosferu svakodnevnog života. Pogled na prekrasne zalaske sunca čine ovaj stan pravim malim rajem. Veliki prozori omogućuju obilje prirodne svjetlosti, dok su prostori pažljivo osmišljeni kako bi pružili maksimum udobnosti.

Jedna od značajnih prednosti ove nekretnine je garaža koja se nalazi u blizini zgrade, a isto tako i besplatni javni parking, za Opatiju neprocjenjivo, pogotovo tijekom turističke sezone kada je parkiranje često izazov.

Lokacija stana pruža savršenu ravnotežu između blizine gradskih sadržaja i mirnog okruženja. Opatija, poznata po svojoj arhitekturi, parkovima i šetnicama uz more, udaljena je samo nekoliko minuta vožnje. Ova popularna destinacija nudi brojne restorane, kafiće, plaže i kulturne sadržaje, idealne za opuštanje i uživanje u ljetnim mjesecima.

Ova nekretnina je sjajna prilika za investiciju, bilo kao trajni dom, vikendicu ili kao nekretninu za iznajmljivanje turistima. Savršena kombinacija lokacije, sadržaja i pogleda čini ovaj stan posebnim mjestom koje zaslužuje vašu pažn

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine