OPATIJA, IČIĆI – veći stan u privatnoj kući s vrhunskim pogledom na more,

Opatija, Ičići, Opatija, Hrvatska

370.000€

3 814 €/m2

Tip

Stan

Površina

97 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
370.000€
Površina
97 m2 (3 814 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
15.09.2024
ID
61749

Opis

OPATIJA, IČIĆI – veći stan u privatnoj kući s vrhunskim pogledom na more, terasa, blizina mora

Posredujemo u prodaji stana površine čak 97m2, smještenog na prestižnoj lokaciji u blizini plaže Ičići i svega nekoliko minuta od Opatije. Ovaj prostrani stan nalazi se u novijoj zgradi i proteže se preko cijele etaže na katu, s dodatnom etažom u potkrovlju koja je idealna kao spremište.

Prostrani hodnik vodi do dvije komforne spavaće sobe i velike kupaonice s prozorom, bideom, tušem i kadom. Središnji dio stana čini otvoreni dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, gdje se kroz velike staklene stijene izlazi na natkrivenu vanjsku terasu s prekrasnim, nezaklonjenim pogledom na more.

Na ulazu u stan nalazi se dodatna prostorija od 3m2 koja služi kao spremište.

Zgrada je novije gradnje, s fasadnom izolacijom i griljama na stolariji, što pridonosi energetskoj učinkovitosti. Grijanje je na klimu i električne radijatore, no zahvaljujući kvalitetnoj gradnji, ono je rijetko potrebno.

Oko kuće se prostire bogata okućnica s mnogo zelenila, a zajednička sjenica u dvorištu idealna je za opuštanje i druženje s prijateljima.

Stanu pripadaju dva vanjska parkirna mjesta. Stan se nalazi u mirnoj, rezidencijalnoj zoni, idealnoj za ugodan obiteljski život ili kao investicija za odmor. Plaža Ičići udaljena je svega 10 minuta pješice nizbrdo ili 2 minute vožnje automobilom, što ovu nekretninu čini još atraktivnijom.

Uz minimalno osvježenje n

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine