OPATIJA, IČIĆI - prekrasno uređen stan s panoramskim pogledom na more i balk

Opatija, Ičići, Opatija, Hrvatska

265.000€

6 625 €/m2

Tip

Stan

Površina

40 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
265.000€
Površina
40 m2 (6 625 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1800m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
25.09.2024
ID
50225

Opis

OPATIJA, IČIĆI - prekrasno uređen stan s panoramskim pogledom na more i balkonom blizu mora

Idealan stan veličine 40 m2, odličnog koncepta uređen prekrasnim novim namještajem toplih elemenata visoke kvalitete, nalazi se blizu mora i grada Opatije. Sastoji se od open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom te jedne spavaće sobe s pogledom na more. Elegantno i decentno uređena kupaonica dolazi sa svim potrebnim aparatima. U svakoj prostoriji nalazi se inverter klima uređaj, a zgrada ima toplinsku stiropor fasadu.

Stan se nalazi na 2. katu u novogradnji i prodaje se namješten. U stanu je postavljen kvalitetni parket, protuprovalna vrata, odlična unutarnja vrata cappuccino boje, a kupaonica ima podno grijanje. U cijelom stanu postavljena je stolarija po mjeri odnosno ugradbeni ormari čime je prostor maksimalno i ekskluzivno iskorišten. U prostoru prevladavaju tople boje te drveni ukrasni elementi.

Zgrada se nalazi u mirnoj i privatnoj ulici iznad plaže Ičići, pritom se do mora može stići za samo 10 minuta, a vožnja do plaže traje 2 minute. Stan se nalazi na 800 metara zračne linije, odnosno 2 km cestom. Velika prednost ove lokacije je tišina, privatnost, pogled na more, zelenilo Učke te blizina Opatije.

Balkon se ističe direktnim pogledom na more, ali i kamenom lijepog motiva čime cijela nekretnina odiše fantastičnim spojem modernog i mediteranskog stila.

Projekt stambene zgrade ovog stana koncipiran je tako da svaki stan u z

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine