OPATIJA, IČIĆI - izvrstan veći stan u novijoj zgradi s bazenom, pogledom na

Opatija, Ičići, Opatija, Hrvatska

475.000€

6 884 €/m2

Tip

Stan

Površina

69 m2

Struktura

3

Grijanje

lož ulje

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
475.000€
Površina
69 m2 (6 884 €/m2)
Kat
2
Grijanje
lož ulje
Terasa
Da
Garaža
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.08.2024
ID
58637

Opis

OPATIJA, IČIĆI - izvrstan veći stan u novijoj zgradi s bazenom, pogledom na more i garažom

U posebnoj DUX ponudi ističemo stan površine 69.25 m2 u zgradi sa zajedničkim bazenom, privatnom garažom, saunom i prekrasnom okućnicom u blizini Opatije te plaže Ičići.

Stan se nalazi na 2. katu zgrade, a sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonice, wc-a, hodnika kojim se dolazi u lijepi i topli open space dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom u zagasitim sivim i bijelim tonovima. Iz dnevnog boravka izlazi se na loggiu površine 6,58 m2 s prekrasnim panoramskim pogledom na plavetnilo mora i Kvarnerski zaljev.

Stan ima dvije prekrasno uređene i osvijetljene sobe, a kupaonica je moderno i decentno uređena te je opremljena walk-in tušem.

U vlasništvo stana pripada mjesto u privatnoj garaži, spremište od 4 m2 te zajednička sauna koju koristi samo još jedan suvlasnik u zgradi.

Važno je istaknuti da je zgrada redovito održavana i raspolaže sa zajedničkim grijanim bazenom s dizalicom topline. Oko bazena je ugodno popločano sunčalište s ležaljkama na korištenje.

Prilaz zgradi je izvanredan, a pješice do mora je doslovce 5 minuta odnosno 450 metara. Vožnja do plaže traje jednu minutu, a do centra Opatije 5 minuta autom.

U zgradi je instalirano centralno grijanje na lož ulje.

Pri gradnji korišteni su izuzetno kvalitetni materijali, a stan se općenito prodaje s namještajem. Rijetkost na tržištu i odlična investicija za kvalitetan sta

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine