VEPRINAC, KUĆA S LIJEPOM OKUĆNICOM

Opatija, Veprinac, Opatija, Hrvatska

400.000€

1 818 €/m2

Tip

Kuća

Površina

220 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
400.000€
Površina
220 m2 (1 818 €/m2)
Površina placa
2
Grijanje
Grijalice i radijatori na struju
Terasa
Da
Ažuriran
22.06.2024
ID
56941

Opis

VEPRINAC, u ponudi je kuća s dva stana koja se nalazi na jako lijepoj lokaciji. Na 2512 m2 terena smještenog u šumi, ova katnica od 220 m2 ukupne stambene površine raspoređene na suteren, prizemlje i visoko potkrovlje, pruža mogućnost korištenja kao kuće za odmor odnosno stanovanje u prekrasnoj prirodi.
U suterenu se nalazi spremište, prizemlje je dvosoban stan s dnevnim boravkom i terasom površine 100 m2, a vanjske stepenice vode na visoko potkrovlje koje je otvoreni prostor bez pregradnih zidova i terasom. Na kući je potrebno napraviti fasadu, zamijeniti stolariju te interijer prilagoditi vlastitim potrebama.
Prednost ove nekretnine je što je nekoliko minuta vožnje dijeli od svih sadržaja, centra Matulja, blizina Opatije a pruža poseban osjećaj života u prirodi.

Zaželite li se spektakularnog pogleda na cijeli Kvarner, Veprinac je lokacija koju morate obići. Za one avanturističkog duha, do Veprinca možete doći slikovitom planinarskom stazom direktno iz Opatije. Ovo pitoreskno mjesto bogate baštine na svakom koraku otkriva značajne kulturno-povijesne spomenike. Prvi od njih je crkva sv. Marka i njezin upečatljivi zvonik. Na putu za Učku naići ćete na drevnu kapelu sv. Ane, koja je iznutra oslikana crtežima koji datiraju još iz 15. stoljeća. Pravi užitak Kvarnerskog zaljeva najbolje ćete iskusiti pogledom na cijeli zaljev koji se pruža s prekrasnog Veprinca na obroncima Učke.

Za ostale informacije obratite se s povjerenjem.

Ni

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine