3 kuće na Veprincu, Opatija

Opatija, Veprinac, Opatija, Hrvatska

1.740.000€

2 900 €/m2

Tip

Kuća

Površina

600 m2

Struktura

20

Grijanje

Grijalice i radijatori na struju

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
20
Cijena
1.740.000€
Površina
600 m2 (2 900 €/m2)
Površina placa
1800
Grijanje
Grijalice i radijatori na struju
Terasa
Da
Udaljenost od mora
6000m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
19.07.2023
ID
19317

Opis

Na Veprincu, prekrasnom mjestu iznad Opatije, udaljenom od mora oko 6 km vožnje, smjestile su se ove 3 kuće za odmor. Samo mjesto je mirno, okruženo vilama i starinskim kamenim kućama uglavnom u starom dijelu mjesta. Sve kuće imaju svoje okućnice na kojima su: terase, bazeni, sunčališta, zelena površina te parkirna mjesta. Prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev zajednička je prednost svim kućama.
Prizemlja nudi open-space koncept: kuhinju sa osvijetljenim dnevnim boravkom i blagovaonom, uz kamin na drva. Obratila se pažnja da u svakoj kući ovaj prostor bude jako prostran i svjetao. Uz središnji ulazni hol nalaze se komforna spavaća soba, sauna i kupaona, a u jednoj od kuća postoji i utility. Kroz dnevni boravak i blagovaonicu iz kojih se pruža pogled na more dolazi se direktno na natkrivenu terasu. Dvije kuće imaju bazene sa svoje južne strane od kojih jedan prelivni, odmah uz terasu, a jedna od kuća ima bazen sa sjeverne strane.

Na kat se dolazi otvorenim stubištem iz unutarnjeg hola. Na gornjem katu su spavaće sobe različitih rasporeda i veličina, te najmanje 2 kupaonice i 1 balkon. Sa kata se pruža prekrasan pogled na Kvarner i otoke.

Grijanje je centralno na struju, sve kuće imaju kamine i klima uređaje. Velux krovni prozori, pvc stolarija, keramičke podne obloge i staklene ograde na stubištu i balkonima.
Villa Euphoria, Ecstasia i Phantasia čine mali odmorišni resort. 3 ville, sličnog dizajna, ali svaka različita i sa svojim

Kontakt info

Kontakt osoba
Jenny Munteanu
Telefon 1
091791... Prikaži broj
ulica 8. marta
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine