POLJANE, VILA S BAZENOM

Opatija, Poljane, Opatija, Hrvatska

1.200.000€

6 857 €/m2

Tip

Kuća

Površina

175 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
1.200.000€
Površina
175 m2 (6 857 €/m2)
Površina placa
150
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1500m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
01.07.2024
ID
57447

Opis

POLJANE, u ponudu smo dobili modernu vilu od 175 m2 na atraktivnoj lokaciji. Prizemlje se sastoji od "open space" prostora gdje su smješteni kupaona, kuhinja s blagovaonicom i dnevni boravak iz kojeg se izlazi na prostranu terasu s bazenom.
Unutarnjim stepeništem se dolazi na kat koji se sastoji od hodnika sa zajedničkom kupaonom i tri spavaće sobe od čega jedna s vlastitom kupaonom.
Kvalitetna gradnja, vrhunski materijali i završna obrada jamac su ugodnog stanovanja u ovoj nekretnini (visokokvalitetna aluminijska stolarija s troslojnim staklom, keramika i sanitarije najviše klase, klima uređaji, podno grijanje i dizalica topline, staklene ograde).
Inteligentni dizajn, funkcionalnost i praktičnost te najnovije građevinske tehnike korištene su kako bi se osigurala trajnost, održivost i pružilo najbolje moguće životno iskustvo.

Ičići, mali primorski gradić koji se smjestio na najljepšem dijelu Kvarnera, gdje se padine Učke spuštaju sve do mora. Mjesto se nalazi svega 5km od najstarije turističke destinacije Opatije i 15km od tranzitne luke Rijeka koja je ujedno i važna turistička destinacija. Zbog svog položaja ovaj gradić se vrlo brzo razvio u pravu turističku destinaciju s bogatom ponudom. A zbog bogate vegetacije i pogodne klime ovdje turistička sezona traje čitavu godinu. U Ičićima se nalazi jedna od najvećih ACI marina u Hrvatskoj. Jedna od glavnih atrakcija po kojoj je mjesto poznato je plaža Ičići, jedna je od najljepših

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine