OPATIJA, NOVOGRADNJA S DVA TROETAŽNA STANA I KROVNIM BAZENIMA

Opatija, Pobri, Opatija, Hrvatska

2.600.000€

5 652 €/m2

Tip

Kuća

Površina

460 m2

Struktura

10

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
10
Cijena
2.600.000€
Površina
460 m2 (5 652 €/m2)
Površina placa
600
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
800m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.07.2024
ID
57788

Opis

OPATIJA, u ponudi je luksuzni kuća podijeljena u dva troetažna stana, ukupne stambene kvadrature 460 m2. Svaki se stan prostire kroz četiri etaže: podrum, suteren, prizemlje i 1. kat.

Oba stana zasebno u suterenu sadrže dvije sobe s vlastitim kupaonicama, ostavu i predprostor. Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika, otvorenih dnevnih boravaka s kuhinjom i blagovaonom, ostave, sobe i kupaonice. Iz dnevnog boravka izlazi se na prostrani balkon s kojeg se pruža pogled na more. Na katu se nalaze još po jedna soba s vlastitom kupaonicom, strojarnica, i osunčane terase s "infinity" bazenima.

Također, stanovima pripada podrum u kojem se nalaze konoba i ostava, teretana biljarski stol, te parking prostor za nekoliko automobila, garaža, i okućnica od 600 m2.

U cijeloj kući je podno grijanje, te u svakoj prostoriji klima uređaj, aluminijska stolarija s kliznim stijenama i električnim podizačem roleta, protuprovalna vrata, klime, a na podovima su pločice u imitaciji mramora dok su stepenice za prizemlje od mramora iste nijanse. Oko cijele kuće popločano je kamenom tlakavcem, a ispred kuće ima mjesta za 2 automobila, garaža za 1 auto, dok se na okućnici može parkirati više auta. Zahvaljujući svojoj orijentaciji, cijela nekretnina je izrazito osvijetljena i ugodna. Podređeno kvalitetnoj izgradnji i izolaciji, režije su niske; a u istoj su kvaliteti namještaj i kućanski aparati, koji su uključeni u cijenu nekretnine.

Opatija, prekrasan primors

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine