Pobri - Opatija, glavna veća kuća i manja sporedna kuća kao cjelina, prodaju

Pobri, Opatija, Hrvatska

690.000€

1 840 €/m2

Tip

Kuća

Površina

375 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
690.000€
Površina
375 m2 (1 840 €/m2)
Ažuriran
07.10.2024
ID
51868

Opis

Pobri - Opatija, dvojna kuća kao glavna na koju otpada nekih netto korisne površine 281 m2 i manja iza nje kao sveobuhvatna cjelina, prodaju se.
Kuća se sastoji iz suterena na koji otpada 80 m2 netto korisne površine, gdje su smješteni garaža s ostalim podrumskim prostorijama, pogodnima za uređenje vinskog podruma i konobe za druženje.
Dalje slijedi prizemlje netto korisne površine od 107 m2 gdje se nalazi dnevni boravak koji ima direktni pristup natkritom otvorenom drvenom trijemu netto korisne površine 20 m2 s kojeg kao iz dnevnog boravka, puca direktan pogled na Kvarnerski zaljev. Bočno su smještene spavaće sobe, a u dograđenom dijelu nalaze se ljetna kuhinja, kupaonica i prostorija s kaminom.
Nakon prizemlja slijedi kat gdje se nalaze dvije velike spavaće sobe, te kuhinja s blagovaonicom i kupaonicom. U jednoj spavaćoj sobi parket je iz tikovine a u drugoj parket iz široke bukove daske. U kupaonici su promijenjene sve instalacije.
Kuća je odmah useljiva, s određenim dijelovima na kojima je potrebno poboljšanje. Bitno je reći da je orijentacija kuća istočna i da iz svake spavaće sobe postoji pogled na more, Krov na kući star je nekoliko godina.
Papiri uredni, sve legalizirano.
Manja kuća kao zasebna cjelina nalazi se odmah iza velike kuće, s debelim kamenim zidovima, dvije etaže svaka po 40 m2, Krov je nedavno obnovljen, rađen iz mediteranskog crijepa. Interijer zahtjeva cjelovitu adaptaciju.
Prodavatelji raspolažu idejnim projektom

Kontakt info

Habitat Real Estate D.o.o.
Kontakt osoba
Habitat Real estate
Telefon 1
+ 385 99 163 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Maršala Tita 126
Opatija, Hrvatska

Kontakt forma