Opatija: Zapanjujuća samostojeća kuća s bazenom i panoramskim pogledom na mo

Opatija, Opatija, Hrvatska

900.000€

2 368 €/m2

Tip

Kuća

Površina

380 m2

Struktura

16

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
16
Cijena
900.000€
Površina
380 m2 (2 368 €/m2)
Ažuriran
19.09.2024
ID
49516

Opis

Opatija: Zapanjujuća samostojeća kuća s bazenom i panoramskim pogledom na more

Otkrijte svoj san o domu smještenom u slikovitom gradu Opatiji, gdje se elegancija susreće s modernim životom. Ova samostojeća rezidencija, postavljena na velikom zemljištu od 1000 m2, pruža 380 m2 stambenog prostora, podijeljenog na tri odvojene jedinice, svaka nudi neusporedivu udobnost i stil.

Prizemlje karakterizira prostrani dnevni boravak koji se besprijekorno spaja s kuhinjom otvorenog plana, vodeći do dvije mirne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Ovaj kat je nadopunjen prostranom terasom koja nudi mirno utočište za uživanje u vanjskom ambijentu. Prostor za život je stvoren za opuštanje, s kuhinjom opremljenom najmodernijim uređajima i obiljem prostora za pohranu. Spavaće sobe zrače spokojem s raskošnim namještajem i obiljem dnevnog svjetla, dok kupaonice imaju vrhunske instalacije. Terasa, oaza mira, predstavlja idiličnu postavku za zabavu ili samoću, usred zapanjujućih vidika.

Uzašavši na prvi kat, naći ćete prostrani dnevni boravak uz potpuno opremljenu kuhinju, tri privlačne spavaće sobe, dvije suvremene kupaonice i dvije terase poboljšane ugrađenim roštiljem. Ovaj kat je dizajniran za okupljanja, kulinarske avanture i mirne snoove, nadopunjen terasama koje nude očaravajuće poglede i savršenu kulisu za vanjska slavlja.

Najviši kat uvodi ugodni dnevni boravak s kaminom na drva, dodajući toplinu domu. Uključuje funkcionalnu kuh

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma