Opatija, ekskluzivna villa sa bazenom

Opatija, Opatija - Centar, Opatija, Hrvatska

3.990.000€

5 263 €/m2

Tip

Kuća

Površina

758 m2

Struktura

11

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
11
Cijena
3.990.000€
Površina
758 m2 (5 263 €/m2)
Površina placa
722
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
350m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
29.07.2024
ID
36329

Opis

VILLA 758m2 , na okućnici od 722m2+60m2 terase za sunčanje, izgrađene tako da služi kao pergola za parking koji se nalazi ispod nje.

Ovaj objekt se sastoji od garažno-podrumske etaže, prizemlja, prvog i drugog kata. U okućnici su četiri parkirna mjesta, dva do tri parkirna mjesta dobivena su u podrumskom dijelu u kojem se nalazi i strojarnica za grijanje, prostorija za pranje, veiika konoba sa grill kaminom, kupaona, sauna i teretana. Građevina je podijeljena na tri potpuno odvojene i međusobno neovisne stambene jedinice. U prìzemlju su dva stana sa zasebnim ulazima. Prvi stan sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaone, kupatila i dvije spavaće sobe. Drugi stan je jednosoban sa velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, blagovaonom i kupatilom. Treći, centralni stan je troetažan. Povezan je sa podrumskim sadržajem. Na prvom katu je veliki dnevni boravak, kuhinja, blagovaona, dvije spavaće sobe, kupatilo, wc za goste i hodnik. Na drugom katu su dvije spavaće sobe, kupatilo, hodnik i velika whirlpool kada.

Svaka prostorija ima svoju terasu i predivan pogled na more.

Ova VILLA izgrađena je od vrhunskih materijala. Potencijalni kupac dobiva uz svu potrebnu dokumentaciju i otprilike tisuću fotografija o gradnji iz kojih je vidljìvo koji materijali su u nju ugrađeni. Kompletna podrumska etaža kao i svi ostali betonski radovi izvedena je od vodo-nepropusnog betona najjače marke, izolirana je dodatnom hidro i termo izolacijom i obzidana još jedni

Kontakt info

Sendi Real Estate
Reg. posrednika br.
3045
Kontakt osoba
Sendi Vinski
Telefon 1
09844... Prikaži broj
Telefon 2
05122... Prikaži broj
Adresa
Žabica 1
Žabica
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine