Investitori! Obiteljska kuća s tri stana na građevinskoj parceli!

Opatija, Ika, Opatija, Hrvatska

699.000€

2 541 €/m2

Tip

Kuća

Površina

275 m2

Struktura

10

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
10
Cijena
699.000€
Površina
275 m2 (2 541 €/m2)
Površina placa
1981
Terasa
Da
Udaljenost od mora
300m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
08.09.2024
ID
58461

Opis

Posredujemo u prodaji obiteljske kuće u Iki, sa tri stana, smještenoj na atraktivnoj lokaciji, u mirnoj ulici, s prekrasnim pogledom na more. Kuća se nalazi na građevinskoj parceli od gotovo 2000 m2 što pruža mogućnost izgradnje dodatnog objekta. Kuća se prostire na tri etaže, pri čemu je svaka etaža zaseban stan, idealno za obiteljsku kuću ili investiciju za iznajmljivanje.
Stan u suterenu: konoba i neuređeni stan, s puno potencijala za adaptaciju prema vašim željama.
Prizemlje: veliki stan s terasom koja nudi panoramski pogled na more. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje i kupaonice.
Prvi kat: Stan s dvije spavaće sobe, kuhinjom s blagovaonicom i kupaonicom. Pogled na more!
Eksterijer: Vrt s roštiljem, idealan za obiteljska okupljanja i druženja na otvorenom. Velika okućnica koja nudi mir i privatnost. Parking za tri automobila s mogućnošću proširenja i dodavanja dodatnih parkirnih mjesta.
Okućnica je pravi raj za ljubitelje mediteranskog zelenila, prepuna palmi i mediteranskog bilja, pružajući savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u prirodnom ambijentu.

Ova nekretnina predstavlja idealnu priliku za one koji žele uložiti u adaptaciju i obnovu kuće po vlastitim željama i potrebama, istovremeno uživajući u miru i privatnosti koje pruža ova lokacija.

Poštovani kupci, u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpis Ugovora o po

Kontakt info

Ardor Real Estate Agency D.o.o.
Reg. posrednika br.
3045
Kontakt osoba
Sendi Vinski
Telefon 1
09844... Prikaži broj
Telefon 2
05122... Prikaži broj
Adresa
Korzo 8
Korzo
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine