OMIŠALJ, NOVOADAPTIRANA KAMENA KUĆA

Omišalj, Omišalj, Omišalj, Hrvatska

176.800€

3 274 €/m2

Tip

Kuća

Površina

54 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
2
Cijena
176.800€
Površina
54 m2 (3 274 €/m2)
Udaljenost od mora
150m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
09.09.2024
ID
31459

Opis

OMIŠALJ, u ponudu smo dobili novoadaptiranu kuću površine 54m2 na jedinstvenoj lokaciji. Svaka etaža ima 18m2, u prizemlju se nalaze kuhinja, blagovaonica i kupaonica. Na prvom katu nalazi se spavaća soba i predsoblje. Na drugom katu je prostrani dnevni boravak iz kojeg se pruža otvoreni pogled na Kvarner, također ovdje postoji mogućnost za smještaj još dvije osobe. Kuća je smještena iznad starog bedema grada, samo 150m od prve plaže do koje se dolazi kroz šumovitu šetnicu. Posebnost ove nekretnine je to što je dizajnirana kao "open air," s otvorenim prostorijama koje omogućuju prozračnost i svijetlo dok se i dalje osjeti ambijent starine zbog kamenih zidova tj. činjenice da je kuća isklesana u stijeni.
Kuća je kompletno adaptirana izvana i iznutra sa vrhunskim materijalima, kroz cijeli objekt proteže se ručno rađeno stubište od hrastovine i potpuno novi namještaj rađen po mjeri. Svi ovi detalji doprinose jedinstvenom ugođaju pozitivne energije i stvaraju ugodnu atmosferu kojom zrači cijeli prostor.

Omišalj je jedan od najstarijih gradova otoka Krka čija povijest seže još od trećeg stoljeća. To je ujedno i prvi grad s kojim će te se susresti kada s kopna, preko Krčkog mosta, dođete na otok. Sam je grad sagrađen na litici, čak 80 metara iznad mora odakle se pruža panoramski pogled na Kvarnerski zaljev. Omišalj je sačuvao srednjovjekovnu urbanu strukturu, a šarmantni stari centar sa uskim ulicama pješačka je zona. Uz rub

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine