PRODAJA ILI ZAMJENA! Zemljište: Split - okolica, Tugare, Truše, 2772 m2

Tugare, Omiš, Hrvatska

59.000€

21 €/m2

Tip

Plac

Površina

2772 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
59.000€
Površina
2772 m2 (21 €/m2)
Ažuriran
04.10.2024
ID
43058

Opis

Na svega 20-ak kilometra, nadomak Splita (20 minuta vožnje automobilom) u zaseoku Truše, mjestu Tugare, smještena su ova dva zemljišta. Gornje južno, odmah uz asfaltiranu cestu, a donje sjeverno zemljište povoljno je izgradnju kuće ili uzgoj poljoprivrednih kultura pošto graniči sa manjim potokom. Potok pruža mogućnost korištenja besplatne vode za navodnjavanje tijekom godine. Kako resursi vode bivaju sve više ograničeni, ovo će se vrlo brzo pokazati kao jako dobra investicija za budućnost naše djece!

Oba terena su smještena u neposrednoj blizini imanja TRUŠA, te restorana i hotela, što govori kako će ovo mjesto sve više dobivati na cijeni i kvaliteti življenja. Klima i temperatura u ovom mjestu je niža od temperatura u Splitu i Omišu te je više kontinentalna. Kako su ljeta sve toplija i kako najvjerojatnije idemo prema globalnom zatopljenju to postaje sve više prednost koju će znati cijeniti i naši nasljednici.

Struja i telefonska linija (internet) su dovedeni odmah do susjedne parcele koja je smještena u sredini i na kojoj je izgrađena obiteljska kuća novije gradnje. Za prenamjenu zemljišta u građevinsko potrebno je (uz plaćanje pristojbi) zatražiti u općini Omiš. Zemljišta su povezana užim putem koji omogućava nesmetan prolaz te povezuje oba zemljišta. Teren je kaskadan i spušta se od ceste s južne strane do potoka sjeverne.

Gornje zemljište uz asfaltiranu cestu je površine 1192 m2, a donje uz potok također ima pr

Kontakt info

Plexus D.o.o.
Kontakt osoba
Plexus Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 152 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 98 218... Prikaži broj
Adresa
Stinice 12
Split, Hrvatska

Kontakt forma