Stan/Apartman Novigrad, 69m2

Novigrad, Novigrad, Novigrad, Hrvatska

480.000€

6 956 €/m2

Tip

Stan

Površina

69 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
480.000€
Površina
69 m2 (6 956 €/m2)
Kat
2
Garaža
Da
Ažuriran
17.09.2024
ID
61655

Opis

Prilika! Istra, Novigrad!

Na samo par koraka od centra grada, smješten na 1. red do mora i marine, nalazi se ovaj prekrasni moderni stan sa krovnom terasom i pogledom na more!

Stan se nalazi na 2. katu manje moderne zgrade sa liftom. Ukupna površina stana iznos 69 m2. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom otvorenog tipa, 1 spavaće sobe, hodnika i kupaonice. Iz dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu sa koje se proteže prekrasan pogled na more i marinu. Grijanje i hlađenje je napravljeno na klima uređaje. Stan je potpuno namješten i opremljen i kao takav se i prodaje.
Stanu pripada i privatna krovna terasa od 55 m2 na kojoj se nalazi bioklimatska pergola sa senzorom sa kišu s mogućnošću prilagođavanja svjetlosti i dodatnim rolo sjenilom. Pergola također ima ambijentalnu LED rasvjetu. Krovna terasa također sadrži priključke za struju i vodu te se na istoj po želji može staviti i jacuzzi. Stanu pripada i garažno mjesto površine 14 m2 i spremište. Posebnost ovog stana je što je nalazi u zatvorenom kompleksu u blizini svih sadržaja sa zajedničkim bazenom i sunčalištem koji ovom stanu pružaju dodatnu dozu luksuza.

Zbog svoje vrlo tražene lokacije i sadržaja stan je idealan za korištenje u turističke svrhe ili cjelogodišnje stanovanje.

Na samo par koraka nalaze se prekrasne plaže, centar grada, razni kvalitetni restorani, kafići, šetnice, biciklističke staze, trgovina, škola, dječje igralište te razni

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine