Novigrad, predivan stan sa pogledom na more

Novigrad, Novigrad, Novigrad, Hrvatska

560.000€

3 500 €/m2

Tip

Stan

Površina

160 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
560.000€
Površina
160 m2 (3 500 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
01.10.2024
ID
17908

Opis

Novigrad, Istra
Novigrad je upravo jedan od njih - graditeljski biser prepun povijesnih znamenitosti, bogatog kulturnog nasljeđa, sačuvanih prirodnih ljepota, ali i vrhunskih gastronomskih delicija i drugih atributa koji će boravak u gradu svakome učiniti više no ugodnim te ga nagnati da se ovdje ponovo vrati.
Postao je s godinama primamljivo odredište turistima iz čitave Europe pa i svijeta, od kojih se mnogi redovito vraćaju. Postajući jedno od najpoželjnijih mjesta turističkog boravka i odmora, Novigrad je sačuvao svoj neodoljivi šarm mirnog ribarskog gradića, onu prepoznatljivu, gotovo intimnu atmosferu, tako svojstvenu malim mediteranskim gradićima.

Predivan stan sa pogledom na more. Stan je smješten na 2. katu zagrade. U koje se nalazi veliki dnevni boravak i kuhinja po open space konceptu, 3 spavaće sobe, kupaonica koja ima hiromasažnu kadu i posebno toalet. Stan ima i jedan dio natkrivene terase od 20m2 koja će pružiti lijep ugođaj u zimskim danima i pogledom na more. U stanu se nalazi kamin na pelete za grijanje i klima uređaj.

Stan se sastoji od jednog studio apartmana sa dnevnim boravkom, kuhinjom, ostavom i kupaonom. Kuhinja u studio apartmanu je nova ne korištena i ima izlaz na terasu.

U vanjskom dijelu zagrade nalazi se zajednički vrt sa svim stanarima. U kojem se može uživat u ljetnim mjesecima, druženju sa obitelji i prijateljima uz odličnu hranu sa roštilja. Stan ima podrum koji se nalazi pored zgrade, svi stanari

Kontakt info

Velvet Nekretnine
Kontakt osoba
Velvet Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Adresa
Rudarska 1
Labin, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine