Istra, Novigrad, okolica - atraktivna dvojna kuća s bazenom

Novigrad, Novigrad, Novigrad, Hrvatska

320.000€

4 102 €/m2

Tip

Kuća

Površina

78 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
320.000€
Površina
78 m2 (4 102 €/m2)
Površina placa
280
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
4500m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
25.07.2024
ID
57117

Opis

Istra, Novigrad - okolica

Prodaje se atraktivna dvojna kuća s bazenom u novogradnji, moderne arhitekture, u blizini svih bitnih sadržaja, udaljena 4,5 km od mora, 7 km od šarmantnog Novigrada te 14 km od centra grada Umaga.

Ova predivna prizemnica ukupne je površine 78 m2 i sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom otvorenog tipa, 2 spavaće sobe, svaka sa vlastitim kupatilom i garderobnim prostorom, te ostave. Iz dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu sa koje se pristupa uređenoj okućnici površine 280 m2 na kojoj je smješten bazen, sunčalište i parking.

Nekretnina se gradi od visokokvalitetnih građevinskih materijala sa PVC stolarijom, pripremom za podno grijanje te klima uređajima.

Kuća se prodaje po principu ključ u ruke što uključuje kompletno uređenu i useljivu nekretninu bez namještaja. Planirani završetak radova je ljeto 2025. godine.

Za vanjski pristup kući predviđen je uređeni asfaltni put sa završnim granicama i potpornim zidovima oko cijele parcele sa uređenim nogostupima.

Kuće su spojene s bočne strane i svaka jedinica ima svoj vlastiti vanjski bazen.


Zahvaljujući svojoj poziciji i blizini svih bitnih sadržaja, ova jedinstvena nekretnina savršen je odabir za odmor, stanovanje ili iznajmljivanje u turističke svrhe.


Poštovani klijenti, moguće je razgledati nekretninu isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju i naplatu provizije, a

Kontakt info

Art Living Real Estate
Kontakt osoba
Mia Glad
Telefon 1
+ 385 91 784 8... Prikaži broj
Adresa
Pozioi 1g
Umag, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine