NOVI VINODOLSKI, STAN , PRVI RED DO MORA

Novi Vinodolski, Novi Vinodolski, Novi Vinodolski, Hrvatska

185.000€

5 285 €/m2

Tip

Stan

Površina

35 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
185.000€
Površina
35 m2 (5 285 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Grijalice i radijatori na struju
Udaljenost od mora
20m
Ažuriran
03.07.2024
ID
57453

Opis

NOVI VINODOLSKI, u ponudi je stan smješten u manjoj zgradi koja se nalazi u prvom redu do plaže. Površina je 35,47 m2 a sastoji se od ulaznog prostora, kupaone, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom, spavaće sobe te loggie.
Kompletno je adaptiran prije dvije godine te se prodaje namješten i opremljen. Ovaj sunčan i svijetao stan poseban prije svega po svojoj lokaciji odličan je i rasporedom koji pruža mogućnost boravka četiri osobe.
Nekretnina zanimljiva kao mjesto stanovanja, boravka tijekom odmora te kao objekt u funkciji turističkog najma.

Grad Novi Vinodolski smješten je na jugoistočnom dijelu Primorsko-goranske županije, u središnjem dijelu Sjevernog Hrvatskog primorja, pokraj Vinodolske doline, uz razvedenu obalu Podvelebitskog kanala, a administrativno obuhvaća 20 statističkih naselja. Novi Vinodolski je danas upotpunjen svim sadržajima neophodnim suvremenom načinu življenja i poslovanja. U mjestu se nalaze: škola, dječji vrtić, crkva, pošta, dom zdravlja, ljekarna, čitaonica i knjižnica, muzej i galerija, banke, hoteli, putničke agencije, a dostupan je i niz obrtničkih usluga. Stari kameni grad smješten je na brijegu, iznad morske uvale i ušća rječice Ričine (Suhe Ričine), te na izlazu Vinodolske doline na more. Sagradili su ga knezovi Krčki, kad su kraljevskom darovnicom 1225. godine stekli Modruš i Vinodol. Čvrste kamene kućice zbite su jedna uz drugu, a uske uličice vode do župne crkve Sv. Filipa i Jako

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine