NOVI VINODOLSKI, PRIZEMLJE KUĆE S VRTOM I PARKINGOM

Novi Vinodolski, Novi Vinodolski, Novi Vinodolski, Hrvatska

543.000€

5 171 €/m2

Tip

Stan

Površina

105 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
543.000€
Površina
105 m2 (5 171 €/m2)
Površina placa
257
Kat
Visoko prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
200m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.07.2024
ID
58057

Opis

NOVI VINODOLSKI, u ponudi imamo prizemlje kuće s vrtom i parkingom smješteno na prelijepoj lokaciji u Novom Vinodolskom.

Trenutno se ova prizemna etaža površine 105 m2, sastoji od dva odvojena stana, koja se po želji mogu spojiti u jednu stambenu jedinicu.
Veći stan sastoji se od spavaće sobe, kupaonice s toaletom, kuhinje i dnevnog boravka s izlazom na veliku terasu. Pripada mu podrumski prostor pogodan za kotlovnicu, vrt te jedno parkirno mjesto. Manji stan sastoji se od kupaonice s toaletom, kuhinje, prostora za spavanje i dnevnog boravka s izlazom na terasu. Pripada mu vrt te još jedno parkirno mjesto.

Nekretnina puna potencijala idealna za život, ljetovanje na moru ili turističko iznajmljivanje!

Novi Vinodolski drevni je primorski gradić bogate prošlosti i stoljetne turističke tradicije. Kameniti grad nad morem danas je i centar nautičkog turizma sa dvije nautičke marine. Kristalno bistro more, plaže, grad i okolica bez industrijskih zagađivača, brojni vinogradi, lovna područja, strujanje gorskog zraka iz visokih šuma neposrednog zaleđa, biciklističke i planinarske staze, vidikovci i šetnice pružaju Rivijeri Novi Vinodolski neprocjenjive ekološke prednosti. Geoprometni položaj Novog Vinodolskog, te dostupnost morem, kopnom i zrakom, odnosno blizina zemljama srednje Europe, čini ga atraktivnim odredištem za ljetovanje ili kraći odmor. Međunarodna Zračna luka Rijeka nalazi se na udaljenosti od 25 km, a operativna je cijele godi

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine