KLENOVICA, APARTMAN BLIZU MORA

Novi Vinodolski, Klenovica, Novi Vinodolski, Hrvatska

168.000€

2 000 €/m2

Tip

Stan

Površina

84 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
168.000€
Površina
84 m2 (2 000 €/m2)
Kat
Potkrovlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
350m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
01.07.2024
ID
51541

Opis

KLENOVICA, u ponudi imamo lijepi apartman u obiteljskoj kući blizu mora, okružena prirodom. Nalazi se u potkrovlju, ukupne je površine 84 m2, a sastoji se od ulaznog dijela, prostranog dnevnog boravka sa spavaćim odjeljenjem, zatim odvojene spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom iz koje se izlazi na balkon s pogledom na more, kupaonice i toaleta te jedne dodatne prostorije koja trenutno služi kao ostava. S obzirom na prostranost stana moguće je dobiti još jednu spavaću sobu uz malu adaptaciju. Namješten je te opremljen PVC stolarijom i klima uređajima, a postoji mogućnost dodatne udobnosti grijanja na drva.
Nekretnina idealna za cjelogodišnji ili povremeni boravak te kao turistička investicija.
Uz apartman uključeno je i parkirno mjesto.

Klenovica je mjesto 8 km južno od Novog Vinodolskog.
Klenovica je među rijetkim mjestima koja je uz preko 100 km dug, slabo naseljeni pojas obale u podnožju planine Velebit uspjela prikupiti mnogobrojne turiste te je postala jedna od najposjećenijih manjih turističkih mjesta.
Obzirom na površinu od samo 4.46 km² i činjenice da Vam pruža sve kao na dlanu, automobil slobodno možete ostaviti u dvorištu te se prošetati do plaže, dućana ili do restorana. Staze uz obalu kao stvorene su za večernje šetnje, uz predivne zalaske sunca, tihi šum valova i miris opojnog mora. Glavna specifičnost Klenovice su mjestimični izvori slatke vode u moru. Miješanje slatke i slane vode pogoduje razvoju flore i faune, p

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine