Novi Vinodolski - Stan 300 m od mora

Novi Vinodolski, Novi Vinodolski, Novi Vinodolski, Hrvatska

151.500€

3 030 €/m2

Tip

Stan

Površina

50 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
151.500€
Površina
50 m2 (3 030 €/m2)
Površina placa
3
Kat
Prizemlje
Grijanje
Etažno centralno na struju
Terasa
Da
Udaljenost od mora
300m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
07.07.2024
ID
54566

Opis

U središnjem dijelu sjevernog Hrvatskog primorja razvio se i proširio uz morsku obalu turistički grad Novi Vinodolski, središte današnje Rivijere Novi Vinodolski. Ovo povijesno političko i kulturno središte kolijevka plejade književnika iz porodice Mažuranić. Zahvaljujući zimzelenoj vegetaciji i blagoj mediteranskoj klimi, čistom moru i zraku, jedno je od prvih turističkih mjesta primorskog kraja. Poslovična gostoljubivost lokalnog stanovništva, kristalno bistro more, raznovrsne plaže, grad i okolica bez industrijskih zagađivača, brojni vinogradi, lovna područja, strujanje gorskog zraka iz visokih šuma neposrednog zaleđa, uređene biciklističke i planinarske staze, vidikovci i šetnice – sve to daje Rivijeri Novi Vinodolski neprocjenjive ekološke prednosti, posebno za razvitak turističko-ugostiteljske djelatnosti.

Na samo 300 m od mora prodaje se stan u stambenoj zgradi od 6 stanova. Stan se nalazi u polusuterenu s izlazom na vlastitu terasu veličine 3,30 m2 s kaminom za blagovanje i spremištem veličine 2,40 m2. Stan se sastoji od dnevnih prostorija - dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, kupaone i jedne spavaće sobe. Stan ima i parkirno mjesto što je za širi centar Novog Vinodola prava rijetkost.
Koristiv je u zatečenom stanju no sigurno ćete htjeti ostaviti i svoj pečat na interijer bilo samo estetskom promjenom ili i građevinskom promjenom tlocrtnog rasporeda. Na budućem kupcu je odluka ovisno o vlastitim interesima.

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine