NOVI VINODOLSKI, KLENOVICA, KUĆA S APARTMANIMA

Novi Vinodolski, Klenovica, Novi Vinodolski, Hrvatska

649.000€

2 950 €/m2

Tip

Kuća

Površina

220 m2

Struktura

11

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
11
Cijena
649.000€
Površina
220 m2 (2 950 €/m2)
Površina placa
500
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
500m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
07.07.2024
ID
51297

Opis

NOVI VINODOLSKI, KLENOVICA, u ponudi imamo samostojeću kuću s apartmanima, prostranom okućnicom i lijepim pogledom na more. Sastoji se od prizemlja, kata i visokog potkrovlja.
Prizemlje: stan koji se sastoji od kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe i kupaone. Stan ima izlaz na dvorišnu terasu.
Na prvom katu i visokom potkrovlju nalaze se ukupno četiri apartmana s terasama i pogledom na more. Kompletno namještena, opremljena s klima uređajima za grijanje i hlađenje. U sklopu uređene okućnice nalaze se dva velika roštilja, mediteranski vrtovi, parkirno mjesto za četiri vozila i dovoljno prostora za dodatne sadržaje. Kuća na mirnom djelu grada. Obiteljska kuća s mogućnošću turističke djelatnosti.

Smještena sjeverno-zapadno od Senja, grada poznatog po buri, nije toliko eksponirana već je mirno mjesto za pobjeći od gradskih gužvi i žurbi.
Naime, Klenovica je među rijetkim gradovima koja je uz preko 100 km dug, slabo naseljeni pojas obale u podnožju planine Velebit uspjela prikupiti mnogobrojne turiste te je postala jedna od najposjećenijih manjih turističkih mjesta.
Obzirom na površinu od samo 4.46 km² i činjenice da Vam pruža sve kao na dlanu, automobil slobodno možete ostaviti u dvorištu te se prošetati do plaže, dućana ili do restorana. Staze uz obalu kao stvorene su za večernje šetnje, uz predivne zalaske sunca, tihi šum valova i miris opojnog mora.

Za sve dodatne informacije obratite se s povjerenjem.

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine