ZADAR, ZATON - Kvalitetna novogradnja s podnim grijanjem u Zatonu! S3

Nin, Zaton, Nin, Hrvatska

206.000€

2 481 €/m2

Tip

Stan

Površina

83 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
206.000€
Površina
83 m2 (2 481 €/m2)
Površina placa
59
Kat
Prizemlje
Grijanje
Podno grijanje/Dizalica topline
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1160m
Ažuriran
29.09.2024
ID
64096

Opis

ZADAR, ZATON - Kvalitetna novogradnja s podnim grijanjem u Zatonu! S3

Prodaje se prekrasan stan u novogradnji smješten u mirnom naselju Zaton, idealan za obiteljski život ili opuštanje u modernom i ugodnom prostoru. Stan se nalazi u prizemlju zgrade posebnog arhitektonskog dizajna, koja broji sveukupno deset stanova. Svaki stan ima svoj vlastiti dimnjak, što omogućuje individualno rješenje za grijanje ili ugradnju kamina, čineći prostor dodatno toplim i ugodnim.

Površina stana iznosi 83,39 m2 netto, a sastoji se od prostranog dnevnog boravka, moderne kuhinje, dvije udobne spavaće sobe, kupaonice te dodatnog WC-a. Iz dnevnog boravka izlazi se na lijepu lođu, savršenu za opuštanje uz jutarnju kavu ili večernje druženje. Dodatnu pogodnost čini privatni vrt površine 38,15 m2, koji pruža prostor za uživanje na otvorenom ili sadnju bilja.

Stan je opremljen podnim grijanjem te dizalicom topline, osiguravajući niske troškove i visoku energetsku učinkovitost tijekom cijele godine. Također, tu je i klima uređaj koji će vam omogućiti ugodnu temperaturu u ljetnim mjesecima. Uz stan dolazi i parkirno mjesto, što čini ovu nekretninu još praktičnijom za svakodnevni život.

Ovaj stan pruža sve što vam je potrebno za kvalitetan i udoban život. Ne propustite priliku postati vlasnikom ovog izuzetnog prostora – kontaktirajte nas za dogovor oko razgledavanja i dodatne informacije.


Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine