ZADAR, ZATON - Idealno građevinsko zemljište u Zatonu s građevinskom dozvolo

Nin, Zaton, Nin, Hrvatska

174.720€

280 €/m2

Tip

Plac

Površina

624 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
174.720€
Površina
624 m2 (280 €/m2)
Udaljenost od mora
1250m
Ažuriran
12.09.2024
ID
57657

Opis

ZADAR, ZATON - Idealno građevinsko zemljište u Zatonu s građevinskom dozvolom i projektom moderne vile s bazenom

Na prodaju je građevinsko zemljište površine 624 m2, smješteno u mirnom dijelu Zatona, samo 1250 metara od mora. Zemljište dolazi s građevinskom dozvolom i projektom luksuzne vile s bazenom, što znači da možete odmah započeti s gradnjom vašeg novog doma iz snova. Voda i struja su u neposrednoj blizini, olakšavajući sve infrastrukturne zahtjeve.

Kupci ovog zemljišta oslobođeni su plaćanja poreza na nekretnine, a vlasništvo je uredno 1/1, što osigurava brzu i sigurnu transakciju. Ova nekretnina predstavlja savršenu priliku za investiranje u jedan od najatraktivnijih dijelova Dalmacije, idealno za izgradnju privatne oaze ili turističkog objekta.

Zaton je prekrasno malo mjesto smješteno u blizini Zadra, savršeno za one koji traže mir i prirodnu ljepotu, a opet žele biti blizu svih urbanih sadržaja. Ovo šarmantno mjesto nudi prekrasne plaže i bogatu kulturnu baštinu, stvarajući idealnu destinaciju za odmor i bijeg od svakodnevnog stresa.

Kontaktirajte nas za više informacija i dogovorite razgledavanje. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i pomoć pri realizaciji vaših planova. Ne propustite priliku za savršeno ulaganje u Zatonu – mjesto koje će vas osvojiti na prvi pogled.


Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine