NIN, ZADAR - Građevinsko zemljište u Ninu, udaljeno 400m od mora!

Nin, Nin, Nin, Hrvatska

135.000€

152 €/m2

Tip

Plac

Površina

885 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
135.000€
Površina
885 m2 (152 €/m2)
Ažuriran
04.10.2024
ID
55609

Opis

NIN, ZADAR - Građevinsko zemljište u Ninu, udaljeno 400m od mora!

Otkrijte svoj kutak raja na zemlji, smješten u blizini Zadra, u prekrasnom i povijesnom Ninu. Ovo građevinsko zemljište od 885 m2 nudi više od samo parcele; pruža priliku za stvaranje vašeg savršenog doma ili investicijskog projekta u jednom od najživopisnijih dijelova Hrvatske.

Lokacija je ključna, a ovo zemljište se ponosi nevjerojatnom udaljenosti od mora - samo 400m udaljenosti od kristalno čistog Jadranskog mora. Zamislite se buditi uz mirise soli i osjećaj svježeg morskog povjetarca svakog jutra. To je prilika za život kakav ste oduvijek sanjali.

Nin i Zadar su gradovi bogate povijesti i kulture, s mnoštvom atrakcija koje privlače posjetitelje iz cijelog svijeta. Od antičkih ruševina do šarmantnih uličica, ova područja obiluju životom i energijom, nudeći vam nepresušan izvor inspiracije i otkrića.

Klima je također nevjerojatna; uživajte u blagodatima mediteranskog vremena s toplim ljetima i blagim zimama, čineći svaki dan ugodnim i uživajući u otvorenom prostoru tijekom cijele godine.

Ne propustite priliku za stvaranje vaše oaze uz obalu. Ovo zemljište nudi izvrsnu vrijednost, uz beskrajne mogućnosti za vaše ideje i ambicije. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više i rezervirali svoj komad raja u Ninu!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja



I

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine