Zemljište Motovun, 1.446m2

Motovun, Motovun, Motovun, Hrvatska

99.000€

68 €/m2

Tip

Plac

Površina

1446 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
99.000€
Površina
1446 m2 (68 €/m2)
Ažuriran
17.09.2024
ID
56119

Opis

Istra, Motovun, okolica!

Okolica Motovuna, zemljište s građevinskom dozvolom

U malome istarskom selu na brežuljku blizu bajkovitog Motovuna smješteno na mirnoj lokaciji nalazi se ovo izuzetno zemljište s važećom građevinskom dozvolom. Zemljište je pravilnog oblika ukupne površine 1446m2. Okruženo je zelenilom i nalazi se na samom ulazu u naselje. Sva potrebna infrastruktura se nalazi u blizini zemljišta.

Građevinska dozvola je izdana za izgradnju konforne i moderne prizemnice od ukupno 140m2 a dijeli se na noćni i dnevni dio. Dnevni dio se sastoji od kuhinje,blagovaonice i prostranog dnevog boravka s izlaskom na natkrivenu terasu. Noćni dio se sastoji od 3 spavaće sobe od koje jedna ima vlastitu kupanu, 1 kupaone i gostinjskog wc-a. Predviđeno je podno grijanje s dizalicom topline, uz kamin u dnevnom boravku i hlađenje klima uređajima. Na prostranoj okućnici postoji prostora za izgradnju bazena. Moguće je izgradnja putem projekta ili izrada preinaka prema individualnim željama i potrebama!

Zemljište je idealno je za ljubitelje prirode koji traže zemljište za gradnju na mirnoj lokaciji uz određene standarde u blizini.

U blizini zemljišta se nalazi centar mjesta, a prekrasni Motovun udaljen je na 15 minuta lagane vožnje gdje su smješteni razni restorani, trgovina, kafići, šetnice i ostali potrebni sadržaj. Višnjan se nalazi na svega 10 minuta lagana vožnje a more i plaže su udaljeni na 30 minuta lagane vožnje.


ID KOD AG

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine