ISTRA, MOTOVUN - Kompleks zemljište sa predivnim pogledom na Motovun

Motovun, Motovun, Motovun, Hrvatska

235.000€

76 €/m2

Tip

Plac

Površina

3059 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
235.000€
Površina
3059 m2 (76 €/m2)
Ažuriran
08.09.2024
ID
27839

Opis

ISTRA, MOTOVUN - Kompleks zemljište sa predivnim pogledom na Motovun

Na prodaju je izuzetno privlačno građevinsko zemljište smješteno u blizini tipičnog istarskog sela na pitoresknom brdašcu. Ovo zemljište, ukupne površine 3059 m², pruža otvoren pogled prema Motovunu i Kaldiru, što ga čini izuzetno atraktivnim za potencijalne kupce.

Građevinsko područje na parceli prostire se na oko 1300 m², dok je ostatak terena vrlo plodno zemljište koje je nedavno služilo kao vinograd. Zemljište ima izdužen oblik s dvije kaskade, a s druge strane ceste se nalazi samo jedna kuća, što osigurava privatnost i mir budućim vlasnicima.

Jedna od najvećih prednosti ovog zemljišta je njegova lokacija neposredno uz asfaltiranu cestu, na rubu građevinske zone. Ova privilegirana pozicija pruža široki pogled na Motovun, Kaldir i prekrasan okolni krajolik. Uživat ćete u idiličnom okruženju koje će vam oduzimati dah, a čak će vam omogućiti i pogled na more kad su vedri dani. Od Motovuna je udaljeno svega 15min lagane vožnje, a od mora i prvih predivnih plaža 30min.

Dodatna prednost ovog zemljišta su priključci za struju i vodu koji prolaze kroz parcelu. Priključci su smješteni neposredno uz zemljište, što olakšava postupak povezivanja na komunalnu infrastrukturu.

Ovo je izvanredna prilika za one koji sanjaju o gradnji vlastitog doma u mirnom i prirodnom okruženju, s pogledom koji će oduzeti dah. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine