Samostojeća kuća za adaptaciju s pogledom na Motovun

Motovun, Motovun, Motovun, Hrvatska

185.000€

1 312 €/m2

Tip

Kuća

Površina

141 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
185.000€
Površina
141 m2 (1 312 €/m2)
Površina placa
276
Grijanje
drva
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
29.06.2024
ID
30254

Opis

Na sjevernom dijelu Istre, iznad doline rijeke Mirne, na čunjastom brdu koji se nalazi na 277 metara nadmorske visine, smjestio se vjerojatno najpoznatiji i najatraktivniji istarski srednjovjekovni gradić - Motovun. Gradić je i danas sačuvao srednjovjekovni izgled. Sam grad podijeljen je na tri dijela, a njegova su specifičnost dva reda zidina. U Motovunu se nalaze Trg Andrea Antia i Trg Josefa Ressela koji je zamišljen kao vidikovac te s njega pruža pogled na prekrasne pejzaže. Do grada vodi najduže stubište u Hrvatskoj sa 1052 stube. Osim brojnih kulturno povijesnih znamenitosti, Motovun i njegova okolica mogu se pohvaliti brojnim vinogradima i poznatim vinarima, rekreativnim sadržajima koje omogućuju aktivan odmor kao što su berba grožđa, branje šparoga, skupljanje tartufa, ribolov, paragliding, slobodno penjanje, vožnja kanuom, a za lijepoga vremena, iznad Motovuna, moguće je voziti se balonom. Najpoznatija manifestacija koja se održava u ovom gradu potkraj srpnja je Motovun film festival.
-
U ponudi nudimo ovu samostojeću obiteljsku kuću površine 141 m2 sa prekrasnim pogledom na Motovun koja se proteže kroz prizemlje i prvi kat.

U prizemlju je smješten prostor s dnevnim boravkom, kuhinjom, sobama i konobom s kaminom kojima je potrebna kompletna adaptacija te izlaz u garažu koja trenutno služi kao spremište. Do prvog kata dolazi se unutarnjim stepeništem gdje su dvije spavaće sobe i terasa koje također treba adaptirati.
U novijem

Kontakt info

Velvet Nekretnine
Kontakt osoba
Velvet Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Adresa
Rudarska 1
Labin, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine