Pogled na Motovun: Moderna dizajnerska vila s panoramskim pogledom i beskrajnim

Motovun, Motovun, Hrvatska

570.000€

3 518 €/m2

Tip

Kuća

Površina

162 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
570.000€
Površina
162 m2 (3 518 €/m2)
Udaljenost od mora
22000m
Ažuriran
19.09.2024
ID
45633

Opis

Pogled na Motovun: Moderna dizajnerska vila s panoramskim pogledom i beskrajnim bazenom

Doživite vrhunac modernog života u ovoj izuzetno dizajniranoj vili, strateški smještenoj na kratkoj vožnji od povijesnog grada Motovuna. Pružajući očaravajuće panoramske poglede na motovunske brežuljke, vinograde i sam grad, ova nekretnina spaja luksuz s mirnoćom prirode.

Ova vila se može pohvaliti besprijekornim rasporedom prizemlja koji uključuje prostrani dnevni boravak s integriranom kuhinjom, koji vodi do sunčane terase s beskrajnim bazenom, uz praktičan toalet za goste. Na prvom katu nalaze se dvije elegantno uređene spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, te ugodan uredski prostor smješten u galeriji. Prostrana upotreba velikih staklenih zidova i visokih prozora na ključnim mjestima u svakoj sobi osigurava neprekidan pogled na očaravajuću okolinu i veličanstveni Motovun.

Donja razina vile uključuje samostalan studio apartman, prostrane ostave i garažu za jedno vozilo, s dodatnim parkirnim mjestima dostupnim ispred vile. Vrt, brižno uređen do najsitnijih detalja, pruža oazu opuštanja, s beskrajnim bazenom, ljetnom kuhinjom, sunčanom terasom i odvojenom terasom okrenutom prema jugu, idealnom za uživanje u doručku ili jutarnjoj kavi dok se divite zadivljujućem pogledu.

Opremljena ventilokonvektorskim jedinicama za grijanje i hlađenje, ova vila obećava udobnost tijekom cijele godine. Savršen je spoj stila, funkcionalnosti i privilegir

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma