Impresivna luksuzna vila s bazenom, Istra, Motovun

Motovun, Motovun, Hrvatska

0€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

447 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
0€
Površina
447 m2 (0 €/m2)
Udaljenost od mora
19000m
Ažuriran
07.01.2024
ID
43645

Opis

Motovun je popularno turističko odredište koje danas slovi kao središte hedonista diljem svijeta.

Vila je mirna i tiha, idealno kombinirajući moderan interijer i miran krajolik. Okružen idiličnim krajolikom, izgrađen je 2022. godine u suvremenom stilu, a posebnost mu je luksuzan interijer koji ostavlja bez daha.

Ova iznimno uređena vila s impresivnom površinom od 447 m² i okućnicom od 1.500 m² podijeljena je na prizemlje i kat.

U prizemlju se nalaze kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak u istom otvorenom prostoru. Na istom mjestu nalazi se i spavaća soba sa pripadajućom kupaonicom. Garderoba se nalazi blizu ulaza. U prizemlju se nalazi finska sauna i tuš sa zasebnim vratima te prostorija za zabavu i opuštanje. Ispred sobe je natkrivena hidromasažna kada koja će služiti za upotpunjavanje wellness kutka.

Na prvom katu se nalazi perilica za rublje, dvije terase i četiri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Sve sobe su jednostavne i bijele, s prekrasnim pogledom na lijepe brežuljke i lakim pristupom terasi. Interijeri vile dizajnirani su u suvremenom stilu s toplim tonovima i visokokvalitetnim materijalima te minimalistički čistih oblika.

Staklene stijene koje obrubljuju veći dio kuće prekrasne su i služe kao delikatna barijera između unutarnjeg i vanjskog prostora. Za svu stolariju koriste se AluK aluminijski profili koji su ostakljeni troslojnim zatamnjenim staklima, sa screen rolo zavjesama i komarnicima na zidovima.

Terase imaju t

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma