Mošćenička Draga - stan u starini za adaptaciju

Mošćenička Draga, Obrš, Mošćenička Draga, Hrvatska

73.000€

548 €/m2

Tip

Stan

Površina

133 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
73.000€
Površina
133 m2 (548 €/m2)
Kat
Visoko prizemlje
Ažuriran
13.09.2024
ID
62168

Opis

Na prodaju je posebno zanimljiva nekretnina smještena u mirnom dijelu iznad malog slikovitog mjesta Mošćenička Draga. Ova nekretnina predstavlja savršenu priliku za sve ljubitelje prirode i mira, a iz svake prostorije pruža se spektakularan pogled na more i okolne pejzaže. Radi se o dijelu stare kamene kuće iz 19. stoljeća koja nudi jedinstven povijesni šarm.

Kuća se sastoji od četiri odvojena stambena prostora, od kojih se jedan nudi na prodaju. Ovaj stan, smješten u južnom krilu, prostire se na dvije etaže, uključujući visoko prizemlje i suterensku konobu, a ukupna površina iznosi 133 m2. Ulaz u stan vodi kroz starinsku voltu, čime se stvara uvod u autentičnu atmosferu nekretnine. S lijeve strane ulaza nalazi se podrum, što dodatno povećava korisnu površinu i mogućnosti za skladištenje.

Prostor unutar stana obuhvaća dvije sobe i dnevni boravak, nudeći tako dovoljno prostora za udobno življenje ili opuštanje. Ova nekretnina predstavlja odličnu investiciju, bilo za osobno stanovanje, bilo za iznajmljivanje tijekom turističke sezone, što može pružiti dodatnu zaradu.

Jedna od prednosti ove lokacije je i pristup nekretnini, koji se osigurava putem cestovnog prilaza, dok sama kuća već ima struju, a uskoro će biti i povezivanje na vodu. Uz to, okolica je bogata zelenilom i prirodom, idealna za opuštanje i bijeg od gradske vreve.

Iako nekretnina zahtijeva potpunu rekonstrukciju zbog urušavanja krova, s pravim pristupom i vizijom,

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma