OPATIJA, BRSEČ - Urbanizirano zemljište s pogledom na slikovit obzor Kvarners

Mošćenička Draga, Brseč, Mošćenička Draga, Hrvatska

156.000€

224 €/m2

Tip

Plac

Površina

696 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
156.000€
Površina
696 m2 (224 €/m2)
Udaljenost od mora
1500m
Ažuriran
15.09.2024
ID
60962

Opis

OPATIJA, BRSEČ - Urbanizirano zemljište s pogledom na slikovit obzor Kvarnerskog zaljeva

Bajnu Opatiju s vrlo dobrim razlogom zovu biserom Jadrana i kolijevkom turizma, a jednako atraktivna poput ovog kvarnerskog dragulja su i ostala mjesta u njezinoj bližoj okolici.
U okolici čarobne Opatije na mjestu gdje Učka uranja u valove, nalazi se srednjovjekovni gradić Brseč na litici obale visoke 157 metara čija je gradska cjelina zaštićena kao spomenik kulture.

U tom spoju zapanjujuće obale Kvarnera i raskošnih brežuljaka, na prodaju je urbanizirano zemljište s pogledom na slikovit obzor Kvarnerskog zaljeva.
Osim panorame od koje zastaje dah i izvanredne lokacije, karakterizira ga kaskadni pad terena koji je obrastao nižim i višim raslinjem i izgrađeni jednoetažni objekt površine ca. 39 m² koji je evidentiran u zemljišnoj knjizi i katastarskom operatu. Prilaz zemljištu je javno-prometnom površinom - asfaltiranom cestom a sva osnovna infrastruktura se nalazi u neposrednoj blizini.
Sukladno prostorno-planskoj dokumentaciji građevinsko zemljište mješovite namjene se nalazi u području osobito vrijednog krajobraza, krajobrazna cjelina istarsko priobalje u zaštićenom obalnom području mora i djelomično u zaštitnom pojasu državne ceste.
Sukladno Urbanističkom planu uređenja površine mješovite namjene namijenjene su izgradnji građevina stambene namjene s najviše 4 stambene jedinice, u kojima je uz stambenu namjenu dopušten smještaj drug

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine