OPATIJA RIVIERA - novosagrađena mediteranska vila na litici prvi red do mora

Mošćenička Draga, Mošćenička Draga, Mošćenička Draga, Hrvatska

1.600.000€

8 000 €/m2

Tip

Kuća

Površina

200 m2

Struktura

6

Grijanje

Centralno

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
1.600.000€
Površina
200 m2 (8 000 €/m2)
Površina placa
830
Grijanje
Centralno
Terasa
Da
Udaljenost od mora
50m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.09.2024
ID
22756

Opis

OPATIJA RIVIERA - novosagrađena mediteranska vila na litici prvi red do mora

Ova posebna vila mediteranskog stila smještena je na jednoj od najljepših lokacija na obali, u prvom redu do mora na impresivnoj litici u blizini Opatije. Ova prekrasna nekretnina nudi nevjerojatan pogled na more, Cres i pruža potpunu privatnost i mir. Useljiva je 06/2023 i prodaje se s potpuno novim, nikad korištenim interijerom.

Vila je prostrana i luksuzno opremljena s četiri spavaće sobe, što je savršeno za velike obitelji ili grupe prijatelja. Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu, što omogućava potpunu privatnost i udobnost. Sastoji se od velikog open space dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, spavaćom sobom s kupaonicom, garderobom, WC. Na prvom katu nalaze se još 3 spavaće sobe od koje južne spavaće sobe imaju svoje terase s otvorenim pogledom.

Prizemlje vile je prostrani dnevni boravak s velikim prozorima koji se otvaraju prema terasi s pogledom na more. Ugodna dnevna soba s modernim namještajem savršeno je mjesto za opuštanje i druženje s obitelji i prijateljima.

Vila također ima veliku i modernu kuhinju opremljenu svim potrebnim uređajima te vanjsku ljetnu kuhinju i prostor za roštiljanje.

Iz dnevnog boravka i terase, gosti mogu uživati ​​u prekrasnom pogledu na more i zalaske sunca, dok se istovremeno opuštaju u privatnom bazenu koji se nalazi uz vilu zajedno sa ugrađenim jacuzziem. Bazen ima sve potrebne pogodnosti za uživanje, ukl

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine