ISTRA , PREMANTURA - Prodaja ekskluzivnog stana s pogledom na more !

Premantura, Premantura, Medulin, Hrvatska

305.000€

4 357 €/m2

Tip

Stan

Površina

70 m2

Struktura

3

Grijanje

Klima uređaj

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
305.000€
Površina
70 m2 (4 357 €/m2)
Grijanje
Klima uređaj
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
05.07.2024
ID
45120

Opis

ISTRA , PREMANTURA - Prodaja ekskluzivnog stana s pogledom na more !
Premantura, najjužnije mjesto istarskog poluotoka, u sastavu općine Medulin, oko 10 km južno od Pule. Premantura je izrazito turističko mjesto s oko 850 stanovnika koje tijekom turističke sezone, zahvaljujući kampovima i blizini parku prirode "Kamenjak", postaje jedno od glavnih odredišta turista.
Na samo 400 m od mora i prvih plaža smješten je ovaj novouređeni dvosobni stan . Sama zgrada je pozicionirana odmah do poznatog turističkog kampa Stupice koje je savršeno polazište za istraživanje obližnjih uvala i plaža uz uživanje u fantastičnom krajoliku i pogledima na arhipelag i brojne slikovite otočiće .
Stan je smješten na prvom katu novogradnje ukupne veličine od 70,37m2 te se sastoji od predsoblja ,dvije spavaće sobe , raskošnog dnevnog boravka sa blagovaonom , kuhinjom i kupatilom . Iz spavaće sobe i dnevnog boravka je direktan izlaz na prostranu terasu s koje se pruža predivan pogled na more i prirodu kampa Stupice te je čini idealnom za jutarnje uživanje u kavi ili večernja druženja u ljetnim noćima pod zvijezdama sa prijateljima ili obitelji uz čašu vina .
Nekretnina se prodaje potpuno opremljena sa namještajem i kućanskim aparatima visoke kvalitete.
Kao dodatne prednosti ove nekretnine izdvojili bi lift , protuprovalna vrata , portafon , klima uređaj za grijanje/ hlađenje stana i osigurano parkirno mjesto za Vašeg limenog ljubimca .
Sa obzirom na blizinu moru i svih potrebnih sadržaja za ugodan život ova nekretnina čini idealnu priliku kako za život tako i za turistički najam tokom cijele godine .
Nekretnina vrijedna Vaše pažnje !
DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:
Agent: Nikola B. Mob: 0953775... Prikaži broj E-mail:nikolabaltic.elite@gmail.com
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.
 

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
Nikola Baltić
Mobilni telefon
+ 385 95 377 5... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine