Stan/Apartman Medulin, 51,82m2

Medulin, Pješčana Uvala, Medulin, Hrvatska

430.000€

8 431 €/m2

Tip

Stan

Površina

51 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
430.000€
Površina
51 m2 (8 431 €/m2)
Kat
4
Garaža
Da
Ažuriran
09.09.2024
ID
60753

Opis

Istra, Pula
--
U ponudi imamo ovaj elitni projekt na posebnoj lokaciji, između Verude i Pješčane Uvale, upravo iznad marine Veruda. More je udaljeno svega 100 metara dok su svi bitni sadržaji u neposrednoj blizini. Smješten je na šumovitoj uzvisini te samim time ima otvoren pogled na more i marinu. Centar Pule nalazi se svega par minuta vožnje od stana.
--
Ovaj projekt sastoji se od 5 zgrada. Početak radova je započeo prošle godine dok se završetak očekuje u 2026. godini. Svi stanovi imaju parkirno mjesto u podzemnoj garaži. U cijenu je uključen PDV. Karakteristične arhitekture, fasade kao i hortikulturno uređenje okoliša, inspirirani su istarskom prirodom u koju se nenametljivo uklapaju. Moderan dizajn stanova s visokim prozorima i staklenim izlazom na balkon osigurava obilje prirodne svijetlosti.
--
Ovaj stan smjestio se na četvrtom katu zgrade. Sastoji se od ulaznog hodnika koji vodi do kupaonice te spavaće sobe te sa desne strane se prostire otvoreni prostor kojega dijele kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak sa izlazom na terasu sa koje se prostire pogled na otvoreno more, marinu i otoke. Pravo mjesto za uživanje u fantastičnim zalascima sunca koje uranja u more. Ukupna kvadratura stana iznosi 51,82m2.
----
Ovaj projekt nudi Vam priliku da posjedujete stan na jednoj od najljepših lokacija u Istri. Kvalitetna i luksuzna novogradnja u spoju sa iznimnom lokacijom i prirodnim ljepotama. Upravo kupnjom ovakvih jedinstvenih lokacija garanti

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine