ISTRA, MEDULIN - Komforan stan u blizini plaže

Medulin, Medulin, Medulin, Hrvatska

381.000€

3 663 €/m2

Tip

Stan

Površina

104 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
381.000€
Površina
104 m2 (3 663 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
400m
Garaža
Da
Ažuriran
03.07.2024
ID
30991

Opis

ISTRA, MEDULIN - Komforan stan u blizini plaže

Na najjužnijoj točki poluotoka Istre smjestio se primorski dragulj - gradić Medulin, jedan od najpoznatijih reprezenata istarskog turizma. Središte je to popularne Medulinske rivijere, izgrađene na ostacima prapovijesnih naselja, koja obuhvaća okolna vrlo atraktivna mjesta; Premantura, Pješčana Uvala, Pomer, Vinkuran, Vintijan, Valbonaša i Banjole. To se područje diči i s medulinskim arhipelagom s 11 nenastanjenih otoka i otočića.
Cjelokupno idilično područje predstavlja izuzetnu, u značajnoj mjeri očuvanu ambijentalnu vrijednost. Taj idealan spoj prirode i povijesti već stoljećima ne gubi sjaj. Razlog tome su blaga mediteranska klima, impozantni park prirode, arhelolška nalazišta, čarobni vidici, pješčane i bijele šljunčane plaže u modrozelenim uvalama, borove šume i suvremena ribarska naselja puna istarske tradicije, kulturnih zbivanja i široke ponude dinamične aktivnosti.

Nedaleko centra grada Medulina, na samo 400 metara od mora, u izgradnji je luksuzna zgrada modernog dizajna koja se proteže kroz prizemlje i dva kata te sadrži sveukupno tri stambene jedinice. U izgradnji koristite se trajni i pouzdani materijali koji jamče dugoročno zadovoljstvo i sigurnost stanovanja.
Planiranje prostora svake etaže detaljno je provedeno što je rezultiralo kvalitetnim rasporedom prostorija čime je zajamčena potpuna iskoristivost prostora.

Predmet prodaje je stan površine 104,93 m² koji s

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine