ISTRA, MEDULIN - 2SS+DB stan s pogledom na more i bazenom

Medulin, Medulin, Medulin, Hrvatska

270.000€

3 802 €/m2

Tip

Stan

Površina

71 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
270.000€
Površina
71 m2 (3 802 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
200m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
18.09.2024
ID
60182

Opis

ISTRA, MEDULIN - 2SS+DB apartman s bazenom i pogledom na more, nadomak Medulinske rive.

Ponosno predstavljamo moderno opremljen i obnovljen stan smješten na 1. katu kvalitetne manje zgrade, smještene na svega 1 minutu vožnje od Medulinske rive i 200m udaljene od prve šljunčane plaže. Riječ je o stanu vrijednome vaše pažnje, koji svojim budućim vlasnicima nudi sve ono što je potrebno za kvalitetan cjelogodišnji boravak i jedinstven odmor.

Iskoristite ovu priliku i postanite vlasnikom savršenog stana nadomak plaža i svog potrebnog sadržaja.

OPIS STANA:
Stan se tako sastoji od ukupne stambene površine od 71,80 m2, idealnog je rasporeda koji boravak u stanu čini jednostavnim i funkcionalnim. Ulaznom u stan smjestilo se prostrano predvorje s prostorom predviđenim za garderobu, a koje nas ujedno uvodi u dnevni prostor stana koncipirano po "open space" konceptu prostora bez pregradnih zidova. Ovdje se smjestio prostran i komotan dnevni boravak koji posjeduje direktnu komunikaciju s natkrivenim balkonom, a s kojega se proteže predivan pogled na more i okoliš. Dalje se uz dnevni boravak smjestila blagovaonica dovoljna za cijelu obitelj kao i djelomično izdvojena moderna i opremljena kuhinja idealna za pripremanje vama najdražih delicija.

Blago izdvojene nalaze se dvije prostrane spavaće sobe, od kojih jedna posjeduje vlastitu natkrivenu terasu skrivenu od pogleda, te idealnu za ispijanje jutarnje kave ili večernje čaše vina. Stan posjeduje i

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine