Zemljište Medulin, 6.699m2

Medulin, Medulin, Medulin, Hrvatska

1.500.000€

223 €/m2

Tip

Plac

Površina

6699 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
1.500.000€
Površina
6699 m2 (223 €/m2)
Ažuriran
13.07.2024
ID
45257

Opis

Istra, Medulin
--
Medulin, destinacija koja osvaja srca svojom jedinstvenom kombinacijom prirodnih ljepota i bogate turističke ponude. Ovaj kraj, poznat po svojoj priobalnoj ljepoti, pruža izuzetne mogućnosti za investiciju na polju nekretnina.
--
Medulin se ponosi širokim spektrom turističkih atrakcija, uključujući prekrasne plaže, kulturne znamenitosti i tradicionalnu gastronomiju. Svojom bogatom poviješću i predivnim prirodnim okruženjem, ovaj gradić privlači turiste iz cijelog svijeta. Blizina prekrasnih plaža, kao i raznolikih restorana i trgovina, čini ovo područje izuzetno privlačnim za one koji traže ne samo dom, već i autentično iskustvo Medulina.
--
Smješten uz glavnu cestu, ovo zemljište pruža nevjerojatnu priliku za izgradnju objekata koji mogu iskoristiti turistički potencijal Medulina. Svi ti faktori zajedno čine ovo zemljište ne samo izvrsnim odabirom za investiciju, već i strategijski važnim mjestom za bilo koji poslovni poduhvat u turističkom sektoru.
--
Uz samu glavnu cestu, na 6699 m2 prostora, ovo građevinsko zemljište nudi izuzetnu priliku za razvoj turističkih sadržaja, bilo da se radi o luksuznim smještajnim kapacitetima, restoranima ili drugim uslugama prilagođenim potrebama turista. Ovo je prilika da iskoristite bogatu turističku infrastrukturu Medulina i izgradite nešto jedinstveno na ovom primamljivom području.
--
Pozivamo sve vizionare i investitore da istraže potencijal ovog izvanrednog zemljišta u

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine