ISTRA, POMER - Vila s bazenom i pogledom na more!

Medulin, Pomer, Medulin, Hrvatska

500.000€

3 571 €/m2

Tip

Kuća

Površina

140 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
500.000€
Površina
140 m2 (3 571 €/m2)
Površina placa
218
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
08.08.2024
ID
26265

Opis

ISTRA, POMER - Villa s bazenom i pogledom na more!

Područje Medulina obuhvaća okolna ribarska mjesta Premanturu, Banjole i Pomer te Pješčanu Uvalu i sva su ona, mahom, usmjerena na turizam i stalno obogaćivanje turističke ponude. Oduvijek orijentiranom na more, ovom kraju ne nedostaje suvremeno opremljena marina – za sve morske vukove i prihvat njihovih brodova tu je ACI marina Pomer. Pomer je idilično ribarsko mjesto u kojem valja kušati gastronomske delicije u okružju ljepote nedirnute prirode.

Upravo u Pomeru prodaje se ova prekrasna samostojeća kuća ukupne površine od 140m2 koja se proteže na prizemlje i kat, a sastoji se od dva apartmana kategorije 3*.

U prizemlju se nalazi konoba s malom kuhinjom te kupaonicom. Konoba je odvojena od stambenog prostora i ima kamin te izlaz na natkrivenu terasu.
U prizemlju se isto tako nalazi veći apartman koji se sastoji od kuhinje, prostranog i osunčanog dnevnog boravka s blagovaonicom, dvije spavaće sobe te kupaonice i ima izlaz na okućnicu.

Vanjskim stepenicama dolazimo na prvi kat gdje se smjestio drugi apartman i velika terasa koja gleda na prirodu, zelenilo i more. Drugi apartman sastoji se od hodnika, kuhinje s dnevnim boravkom i blagovaonicom, jedne spavaće sobe te kupaonice.

Okućnica od 218 m2 kompletno je ograđena zidom te se na njoj nalazi vanjski roštilj, bazen sa sunčalištem i natkrivena terasa.
Nešto manja, ali funkcionalna okućnica bogata zelenilom i skrivena od pogleda pruža d

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine