ISTRA, MEDULIN - Prekrasna moderna villa!

Medulin, Medulin, Medulin, Hrvatska

1.300.000€

5 909 €/m2

Tip

Kuća

Površina

220 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
1.300.000€
Površina
220 m2 (5 909 €/m2)
Površina placa
324
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
1400m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
16.09.2024
ID
35644

Opis

ISTRA, MEDULIN Prekrasna moderna villa!

Medulin spada među reprezentante istarskog turizma i jedno je od dvadesetak najpoznatijih kupališnih imena na Jadranu. Dinamičan razvoj Medulina počiva na valorizaciji prirodne osnove i fizionomiji pitomog pejzaža. Svaki posjetitelj Medulina može tu naći pravu oazu mira i tišine, bogatu pejzažima ovog mediteranskog krajolika, ali istodobno može ovdje provesti vrlo dinamičan i sadržajima bogat odmor. Danas je Medulin poznato turističko središte koje uz hotele i autokampove posjeduje i izuzetnu ponudu soba i apartmana u privatnom smještaju. Sve je tu podređeno turizmu.

Nedaleko od centra mjesta, smještena je ova prekrasna moderna vila. Proteže se kroz prizemlje i prvi kat te je ukupna stambena površina 220m2. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, moderna i personalizirana Dieter Knoll kuhinja te blagovaonica. Dnevni je boravak obogaćen električnim kaminom te velikom aluminijskom kliznom stijenkom koja pruža dnevnu svjetlost tokom cijele godine. Unutarnjim stubištem penjemo se na prvi kat na kojem se nalaze četiri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama a hodnik je osvijetljen staklenim zidom koji se proteže cijelom stranom kuće.
Kvalitetni materijali korišteni su prilikom izgradnje te je tako kuća zatvorena s aluminijskom stolarijom s dvoslojnim staklom, podne obloge su kvalitetno hrastovo drvo a za grijanje su se vlasnici pobrinuli podnim grijanjem na struju te inverter klima uređajima.

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine