ISTRA, MEDULIN - Moderna vila u blizini plaža okružena zelenilom

Medulin, Medulin, Medulin, Hrvatska

810.000€

3 375 €/m2

Tip

Kuća

Površina

240 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
810.000€
Površina
240 m2 (3 375 €/m2)
Površina placa
450
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1200m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
16.09.2024
ID
40939

Opis

ISTRA, MEDULIN - Moderna vila u blizini plaža okružena zelenilom

U neposrednoj blizini poznatog Medulina i Pješčane uvale u manjem naselju smjestila se ova kvalitetna moderna vila na okućnici 458m2, ukupne stambene površine 240m2 podijeljenih na 3 etaže, i to; podrum, prizemlje i kat.

OPIS NEKRETNINE:
U podrumskom prostoru vile smjestile su se prostorije različitih funkcionalnosti, pa tako se tu nalazi konoba s kaminom i kuhinjom, SPA zona sa saunom i teretanom, te strojarnica sa svom tehničkom opremom vile.

U prizemlju se smjestio na samome ulazom u vilu hodnik koji odvaja privatne prostorije vile od prostorija za dnevni život, tako se u prostoru za dnevni život koji predstavlja #open space# koncept prostora smjestio prostrani i dnevnim svijetlom osunčani dnevni boravak, prostrana blagovaona i blago izdvojena kuhinja s otokom. Ono što ovaj prostor čini dodatno ugodnijim jesu staklene stijenke većih dimenzija kroz koje se osim pristupa vanjskoj natkrivenoj terasi i bazenu pruža i predivan pogled na polje maslina i ostatak naselja.
Spomenuta natkrivena terasa vodi nas do "infinity" bazena sa sunčalištem, što predstavlja glavni prostor za zabavu s prijateljima i obitelji.
Jednako tako u prizemlju se u privatnom prostoru nalazi gostinjsko kupatilo, prostrana ostava, spavaća i utility soba.

Unutarnjim stepeništem pristupamo prvome katu gdje su se smjestile tri spavaće sobe od kojih svaka posjeduje vlastitu kupaonicu i izlazom na terasu.

Okuć

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine